Jonge Hondendag 2019

Inschrijfformulier Jonge Hondendag 2019

Op zaterdag 14 september 2019 organiseren we onze traditionele jaarlijkse Jonge Hondendag in het Dogcenter te Kerkwijk in combinatie met onze Familiedag. Het belooft een vrolijke dag vol gezelligheid te worden waarop eigenaren met Wheatens elkaar treffen.

Hoe ziet deze dag eruit?
’s Morgens beginnen we met de Jonge Hondendag.  Op deze ochtend komen de nakomelingen van een teef en reu, welke geboren zijn vanaf juli 2017 tot en met september 2018, bijeen. Keurmeester Kevin Naeff is aanwezig om de jonge Wheatens te beoordelen. Er wordt gekeken naar de kenmerken die de ouderdieren hebben doorgegeven aan hun nakomelingen. Om dit te kunnen beoordelen is het van belang dat het nest zo compleet mogelijk aanwezig is. Dus het liefst alle jonge honden, de moeder en de vader van het nest. De eigenaren van de jonge honden worden per e-mail uitgenodigd. Alle pups uit een nest zijn welkom, ook wanneer een reu gecastreerd is of wanneer een teef loops is (dit wel graag even vooraf melden). Deelname is gratis!

Aansluitend zal de Familiedag plaatsvinden. Niet alleen ’s morgens is het de moeite om te kijken naar de keuring van de Jonge Honden, maar ’s middags gaan we helemaal los met allerlei leuke activiteiten voor hond en eigenaar. Deze middag is voor zowel de Wheaten als het hele gezin. Zo hebben we op de Familiedag van 2018 een Obstakelrace, Hooperen, een Hazenbaan, een trimdemonstratie en nog veel meer activiteiten georganiseerd. Voor de Familiedag zijn niet alleen de jonge honden welkom, iedereen met een Wheaten mag meedoen!

Hierboven vindt u het inschrijfformulier voor de Jonge Hondendag. Dit is bedoeld voor de mensen die per e-mail uitgenodigd worden. Het programma voor de Familiedag is nog niet bekend, dit wordt later op de website toegevoegd, evenals het inschrijfformulier voor de Familiedag.

 

 

Phone:
Fax:
4285 WN Woudrichem
Jan Spieringweg 23