Wheatenwandeling op de Ginkelse Heide te Ede

Linda Punselie organiseert namens onze vereniging een wandeling op zondag 23 april 2017. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Voor de wat jongere Wheatens is er een mogelijkheid om de route wat in te korten.
Het terrein is een combinatie van bos- en heidegebied, zodat we onze vrienden naar hartelust kunnen zien ravotten. Uiteraard mogen de honden los, met dien verstande dat de eigenaren te allen tijde verantwoordelijk blijven voor hun eigen honden. Vanaf 10.00 uur is er koffie en thee op de parkeerplaats bij dit losloopgebied. We willen dan om ongeveer 10.30 uur vertrekken voor de wandeling. Na afloop is er gelegenheid om wat te drinken en/of te eten bij Juffrouw Tok (1,5 km vanaf de parkeerplaats).

Adres Juffrouw Tok: Verlengde Arnhemse Weg 101, 6718 SM in Ede.

Routebeschrijving: Het wandelgebied ligt ten oosten van Ede langs de N224, gemakkelijk te bereiken via de A12 of de A30. Neem op de rotonde in Ede de afslag naar de parkeerplaats op de Driebergweg.

U kunt zich opgeven bij Linda Punselie, liefst per mail via Sebastiaanshoeve@kpnmail.nl

N.B.: Bij aankomst op de parkeerplaats is er geen mogelijkheid gebruik te maken van een toilet, het is handig daar rekening mee te houden.