Familiedag 2019

Inschrijfformulier Familiedag 2019 (de familiedag is geweest, u kunt niet meer inschrijven)

Locatie: Dogcenter – Jan Stuversdreef 4 te Kerkwijk
Keurmeester: Kevin Naeff
Aanvang Jonge Hondendag: 10.00 uur
Aanvang Familiedag: 11.00 uur

 

Op zaterdag 14 september 2019 organiseren we onze traditionele jaarlijkse Jonge Hondendag in het Dogcenter te Kerkwijk in combinatie met onze Familiedag. Het belooft een vrolijke dag vol gezelligheid te worden waarop eigenaren met Wheatens elkaar treffen.

Hoe ziet deze dag eruit?
’s Morgens beginnen we met de Jonge Hondendag.  Op deze ochtend komen de nakomelingen van een teef en reu, welke geboren zijn vanaf juli 2017 tot en met september 2018, bijeen. Keurmeester Kevin Naeff is aanwezig om de jonge Wheatens te beoordelen. Er wordt gekeken naar de kenmerken die de ouderdieren hebben doorgegeven aan hun nakomelingen. Om dit te kunnen beoordelen is het van belang dat het nest zo compleet mogelijk aanwezig is. Dus het liefst alle jonge honden, de moeder en de vader van het nest. De eigenaren van de jonge honden worden per e-mail uitgenodigd. Alle pups uit een nest zijn welkom, ook wanneer een reu gecastreerd is of wanneer een teef loops is (dit wel graag even vooraf melden). Deelname is gratis!

Aansluitend zal de Familiedag plaatsvinden. Niet alleen is het ’s morgens de moeite om te kijken naar de keuring van de Jonge Honden, maar aan het eind van de ochtend (vanaf 11 uur)  gaan we helemaal los met allerlei leuke activiteiten voor hond en eigenaar. Deze Familiedag is voor zowel de Wheaten als het hele gezin. Zo hebben we een Hazenbaan, de aardappelrace, een aantal behendigheidstoestellen, verzorgingsdemonstraties en nog meer leuke activiteiten. Bovendien is het natuurlijk gezellig om met andere Wheateneigenaren gezellig bij te kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Voor de Familiedag zijn niet alleen de jonge honden welkom, iedereen met een Wheaten mag meedoen!

Bovenaan deze pagina vindt u het inschrijfformulier voor de Familiedag. Dit formulier is bedoeld voor álle mensen met een Wheaten! U kunt tot op het laatste moment inschrijven, maar voor de organisatie is het natuurlijk prettig om te weten op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Dus wacht niet langer en schrijf u nu in met uw Wheaten!

Phone:
Fax:
4285 WN Woudrichem
Jan Spieringweg 23