Jubileumweekend!

JUBILEUMWEEKEND

Over enkele maanden is het zover, ons Jubileumweekend!
Onze vereniging bestaat dit jaar 40 jaar en dat gaan wij uitgebreid vieren met een kampioenschapsclubmatch, een gezellige avond met barbecue en een familiefundag.

Op 16 en 17 september a.s. bent u van harte welkom bij De Seleviahoeve in Werkendam. Er is zelfs mogelijkheid te overnachten op de camping bij de Seleviahoeve, bij diverse B&B’s en in hondvriendelijke hotels.

De keurmeester op zaterdag is Mr Sean Delmar. Na de keuringen volgt een barbecue waar u zich door middel van het inschrijfformulier voor kunt aanmelden.

Op zondag is er een familiefundag. Deze dag is bedoeld voor álle Wheatens met hun huisgenoten. Op het inschrijfformulier kunt u zien waar u zich allemaal voor kunt aanmelden. Helemaal gratis! Mrs Jane Charleton, voorzitter van de Engelse Wheaten Club heeft aangeboden als hoofdjurylid bij de activiteiten op te treden.

Ook kunt u zich middels dit formulier opgeven als u tijd en zin heeft ons tijdens het jubileumweekend te helpen. Al is het maar voor een uurtje, alle hulp is welkom!

Hieronder volgen de links naar de inschrijfformulieren. Mocht u interesse hebben tijdens het weekend te komen overnachten, stuurt u dan een mailtje naar het secretariaat via secr@wheaten.nl, u ontvangt dan een lijst met de diverse mogelijkheden.

Inschrijfformulier kampioenschapsclubmatch

Inschrijfformulier familiedag

Inschrijfformulier voor alleen de barbecue